Koor

Koorvereniging Bergen zingt voornamelijk werk van klassieke componisten als Bach, Mozart, Brahms, Handel, maar ook hedendaagse componisten als Rutter en Elgar. Een of tweemaal per jaar is er een grootse uitvoering, waarvoor we elke maandagavond van acht tot tien repeteren. Het koor telt ca. 120 leden en staat onder leiding van dirigent Pieter-Jan Olthof. In 2015 voeren wij de Matthäus Passion van Bach en de Messiah van Handel uit. Nieuwe, ook jonge leden zijn altijd welkom. Dat geldt voor alle stemgroepen. Als je zin hebt, kun je vrijblijvend een aantal keren mee komen zingen.

Het is onze ambitie om de kwaliteit van het koor steeds op een hoger plan te brengen. Daarom werken we regelmatig samen met een stempedagoog en werken we in de aanloop naar een concert met een repetitor.

Repetities:
We repeteren op maandag van 20.00 tot 22.00 uur in
het Petrus Canisius College, Loudelsweg 14a. Parkeren op en ingang via het schoolplein!